За нас

Докато Ви приготвяме едно виртуално кафе с мед и канела или чаша ароматен чай от богатите ни запаси, ще Ви разкажем кои сме ние и какво можем да направим, за да се продаде продукта или услугата Ви успешно.

Наша тясна специализация е изграждането на марки и налагането на нови продукти или услуги на пазара, както и поддържането им през целия им жизнен цикъл.

Услугите ни са насочени към производители или вносители на продукти и организации от частния или публичен сектор, които искат да навлязат на нови пазари, да разширят дела си на вече съществуващите или да внесат корекции в имиджа и възприемането на продуктите или услугите им.

Екипът и техническата ни обезпеченост са със завършена структура, което позволява да изпълним един процес от идеята до крайния продукт, като по този начин не само имаме пълен контрол, но и ясна отговорност.

Фирмата е регистрирана през 2002 г. Екипът ни е от 8 човека, със средна възраст 30 години, покриващ 5 направления – криейтив и копирайтинг, визуален дизайн, саунд дизайн, реклама, PR и събития.

Какво ще кажете за още една чаша кафе?

Екип

Това са хората, които ще ви посрещнат в
Криейтив Студио Имиджмейкърс

Петър Павлов

технология и контрол

Станислав Славов

копирайт и криейтив

Елина Чендова

графичен дизайнер

Ивелина Иванова

графичен дизайнер

Симеон Георгиев

уеб дизайн

Емил Симеонов

почетен дизайнер

Партньори

Венцислав Джамбазов

IT консултант

Ева Лазарова

медия планиране

Христина Лакева

организация на събития

Светослав Заров

саунд дизайн