Референции

Ето какво казват някои от нашите клиенти

Weber избра да работи с Imagemakers защото предлагат иновативни решения, достатъчно гъвкави са, и накрая, но не и на последно място изпълняват поръчките ни в договорените срокове.

инж. Петър Космев
Маркетинг Мениджър
Сейнт Гобен Констръкшън
Продуктс България

Store BG избра да работи с Imagemakers защото вместо да се опитват да ни продадат неща, от които нямаме нужда, те ни изслушаха и ни казаха в очите с какво могат да ни бъдат полезни и с какво не. Голямо улеснение от гледна точка на перфекционизма ни е и системата им на работа, в която на всеки етап знаехме какво се случва и какво да очакваме.

Петър Ванчев
Управител
Store BG

NCG избра да работи с Imagemakers защото в тях намерих хора, които внимателно обмислят детайлите и тяхното отражение върху цялостния процес и крайния резултат. Откритост, споделяне на идеи, професионализъм и информираност за нови тенденции са само част от качествата на екипа на Imagemakers, които аз видях в процеса на работата си с тях.

Светла Няголова
Административен Директор
NCG Ltd

"Сдружение за Международни Състезания по Право" избра да работи с Imagemakers защото те изработиха за нас рекламни и маркетингови материали, с които доизградихме идентичността на дружението. Те бяха индикация за креативност, професионализъм, качество и много повече от добре свършена работа.

Димитър Делчев
Председател
Сдружение за Международни
Състезания по Право